LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Produse pentru APĂ PURĂ

 

Purificatoarele de apă sunt sisteme moderne ce filtrează apa în mai multe etape, oferind în final apă purificată!
Apa purificată este cea mai recomandată apa pentru băut, gătit, ceai, cafea, spălat fructe şi legume,
diluarea băuturilor, compoturi, dulceţuri, etc.

Mai jos găsiţi butoanele aferente paginilor principale din categoria "Produse APĂ PURĂ" ce pot fi accesate dând click pe ele.
 
Purificatoarele de apă clasice pentru purificarea apei din bucătărie sunt sisteme la fel de utile şi indispensabile ca şi frigiderul. Purificatorul de apă se conectează la priza electrică şi nu se deconectează decât în cazuri speciale cum sunt schimburile de filtre, întreţinerea şi service-ul sau mutarea. Aceste sisteme sunt complet automate şi sunt concepute pentru a lucra non-stop atunci când este nevoie!
Purificatoarele de apă pot oferi zilnic o cantitate mare de apă pură pentru consumul întregii familii!
Purificatorul de apă Atlantis Pure produce apă proaspătă şi pură fizic, chimic şi microbiologic din apa de reţea sau fântână!
 

 
 
 
 
 
Purificatoare de apa compacte din gama deLUXE

 
 
 
 
 
Sistemele de purificare a apei pentru restaurante, cofetării, patiserii, grădiniţe şi alte locaţii cu bucătării mari sau volum mare de apă pentru băut şi gătit utilizat de personalul angajat sunt utilaje indispensabile din orice astfel de locaţie modernă.
 

 
 
 
 
 
Purificatoarele de apă rezidenţiale - industriale sunt utilizate în locaţiile unde este necesara apa pură pentru diverse activitati. 
Purificatorul de apa Atlantis Pure se foloseşte pentru purificarea apei de reţea şi de fântână pentru case şi vile sau în domeniul industrial. Este recomandat ca metoda de tratare pentru fântânile a căror apă depaşeşte 800mg/l TDS (totalitatea solidelor dizolvate în apă).
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC