LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Purificatoare de apă cu osmoză inversă

configurate special pentru apa de fântânã

- purificatoare de apa cu osmoza inversa pentru bucatarii practice si moderne -


Purificarea apei de fantana printr-un sistem complex dotat cu prefiltre, membrana de osmoza inversa, lampa UV
si daca este necesar, filtru pentru eliminarea nitratilor/nitritilor din apa este singura metoda eficienta prin care se poate obtine
apa cu adevarat curata, proaspata si pura, apa cea mai apreciata - plata!
 
 
Cand vine vorba de cea mai buna apa de baut, alegeti cel mai bun purificator de apa! Garantat 3 ani pentru calitate, garantat pentru eficienta, garantat pentru calitatea apei, seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite de AquaLight®!
 
Cu un sistem de purificare a apei Atlantis Pure puteti obtine apa plata pura din apa fantanii dumneavoastra, la costuri perfecte pentru calitatea oferita!

ATENTIE! Nu orice comerciant de filtre de apa stie cum se trateaza sau se purifica apa de fantana! Documentati-va foarte bine inainte de a achizitiona sisteme de tratare/purificare a apei pentru fantana deoarece foarte multi comercianti vand sisteme ieftine sau scumpe ineficiente pentru apele de fantana iar o apa care nu este nici macar potabila, va poate afecta sanatatea dumneavoastra si a familiei!
 
Deoarece majoritatea contaminanţilor dăunători din apă sunt microscopici este important să ne putem baza oricând pe o sursă de apă care să ne ofere CEA MAI BUNĂ APĂ.
Acesta este rolul unui purificator de apă bazat pe principiul osmozei inverse - o tehnologie de purificare a apei revoluționară și modernă ce elimină din apă o gamă largă de metale grele (arsenic, bariu, cadmiu, cupru, mercur, plumb, etc), bacteriivirusurichisturi (inclusiv giardia și cryptosporidium), pesticidenitrațitrihalometani și alți compuși organici volatili cu o eficiență de peste 90% in eliminarea acestora.

CUMPERI O DATĂ, FOLOSEȘTI DE FIECARE DATĂ
 
Ținând cont de principiul de mai sus, prin montarea unui purificator de apă veți obține o sursă de apă curată, mereu la îndemâna oricărui membru al familiei, fără a mai fi limitați de conturul unei sticle. Aceasta este apa purificată - apa plată de care veți beneficia pentru băut, gătit, preparat ceai, cafea, limonadă, compoturi, spălat fructe şi legume, obținut cuburi de gheață, etc. Și totul, într-un mod ecologic, pentru mediul înconjurător, fără a mai căra bidoane, şi fără risipă de bani din bugetul familiei. 
Apa purificată este o sursă de sănătate pentru cei ce o folosesc deoarece puritatea ei ajută organismul în procesele de hidratare şi detoxifiere. Fiind lipsită de gust, miros sau culoare este perfectă pentru gătit sau preparat ceai şi cafea deoarece nu conține elemente care să interfereze cu gustul sau aromele preparatelor, bucurându-vă astfel de adevărata lor savoare. 
Nu în ultimul rând, apa purificată este cea mai indicată pentru alimentația copiilor mici, deoarece prin puritatea ei menţine sănătatea organismului copiilor, evitandu-se în acest fel, ingerarea unor elemente nocive, ce se pot depune, pot fi toxice provocând diverse boli (ex.: elemente conţinute de plasticul PET-urilor ce sunt un real pericol pentru sănătatea copiilor provocând tulburări hormonale sau diversele microorganisme ce provoacă diverse boli), etc.  
 
PENTRU BUCĂTĂRIILE PRETENȚIOASE RECOMANDĂM RELAȚIA DE LUNGĂ DURATĂ CU AquaLight®!
 
Ce reprezintă de fapt achiziția unui purificator de apă?
Un purificator de apă reprezintă garanția puritatii apei de baut si gatit pentru bunăstarea familiei, confortul dumneavoastră şi protejarea mediului înconjurător.
Montarea unui astfel de sistem presupune instalarea, sub chiuvetă, a purificatorului de apă propriu-zis (poate fi montat şi pe un perete, din lipsă de spaţiu sub chiuvetă), alături de un rezervor de stocare a apei purificate şi o baterie specială pentru apa purificată.
Indiferent, de tipul apei din locuinţa dumneavoastră (de reţea sau de puţ/fântână), puteţi opta pentru sistemele de purificare a apei cu osmoză inversă. Totuși, nu recomandăm osmoza inversă ca singura etapă de purificare a unei ape ce provine din puţ sau fântână. Pentru aceste tipuri de apă este necesară adăugarea unei lămpi UV pentru a oferi protecție şi siguranță maximă împotriva bacteriilor și virusurilor.

Purificatoarele de apă cu osmoză inversă tip clasic pentru apele de fantana sunt alcătuite din 5 stadii de filtrare standard, + stadiile speciale impuse de provenienta si analiza apei, astfel: 
- 3 prefiltre în partea de jos (cartuş sedimente 5 micronicartuş carbon granularcartuş 1 micron sau cartus carbon block), membrana de osmozăfiltru inline post-carbon.
- 2 filtre în partea de sus sau in partea de jos (dupa caz) (cartuş sau filtru inline cu mediu filtrant pentru eliminarea nitratilor/nitritilor si sterilizator cu lampa cu ultraviolete).
Cartușele şi filtrele acestor sisteme au o capacitate mare de filtrare şi se înlocuiesc ușor. Deoarece nu este un sistem acoperit, se pot adăuga uşor alte stadii de filtrare, în funcţie de apa ce urmează a fi tratată. De asemenea, toate sistemele sunt automate, neavând nevoie de intervenţie, decât în momentul schimbului de filtre.
 
SUSȚINEM VIITORII CLIENȚI PRIN PRODUSE DE CALITATE, PREȚURI CORECTE, GARANȚIE EXTINSĂ,
TESTAREA GRATUITĂ A APEI ÎNAINTE ȘI DUPĂ MONTAREA SISTEMELOR NOASTRE,
SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ.
 
 
Purificatoarele de apă Atlantis Pure comercializate de AquaLight® sunt garantate pentru eficienţa în purificarea apei, calitatea lor şi a apei oferite. De aceea, doar purificatoarelenoastre primesc o garanţie de încredere pe o durată de 5 ani şi se deosebesc de produsele concurente cu preţuri mai mici prin: 
1) Cadru metalic de sustinere a intregului sistem - disponibil la modelele X1 si X2 (aparatul "sta pe propriile picioare" fara a fi nevoie sa fie fixat pe perete sau mobila). De cele mai multe ori, clientii acestor aparate au mobila sau faianta noua in bucatarie. Prinderea aparatului cu suruburi sau dibluri in perete sau mobila ar fi fost o mare greseala. Purificatoarele Atlantis Pure X1 si X2 nu numai ca nu stau pe filtre sprijinite de unul din peretii mobilei, dar au si un aspect frumos si practic, imbinand utilitatea cu design-ul.
2) Amortizoare de trepidatii - disponibile la modelele X1 si X2 (o alta deosebire importanta este aceea a lipsei vibratiilor mobilei in care este amplasat sistemul de purificare a apei).
3) Microcomputer cu ecran LCD - pentru afisarea functiilor sistemului, spalarea membranei RO (spălarea membranei RO prelungeste perioada de utilizare de la 3 la 5 ani), afisarea puritatii apei (TDS - mg/l), senzor anti-scurgeri (variantele X3, X4), afisarea momentului de spalare a membranei, afisarea starii de incarcare a filtrelor, afisarea temperaturii apei, rezervor plin, starea de functionare a aparatului.
4) Pompa BOOSTER de inalta calitate - toate Purificatoarele Atlantis Pure X0, X1, X2, X3, X4, au aceasta pompa pentru asigurarea in continuu a presiunii apei pentru membrana de osmoza inversa.
5) Kit complet de instalare (optional si pentru utilizarea impreuna cu frigiderele dotate cu dozator de apa sau cuburi de gheata, aparate de cafea) - ACEST KIT NICIODATA NU POATE FI GRATUIT SAU PROMOTIONAL - acest kit de instalare este inclus din fabrica in pachetul oricarui aparat!
6) Posibilitatea montarii purificatorului de echipa AquaLight® - doar in Bucuresti si Ilfov.
7) Alerta de intretinere - fie ca doriti sa schimbati dumneavoastra filtrele sau sa apelati la echipa noastra, veti fi anuntat periodic pentru intretinerea aparatului
8) Garantie 1-3 ani - toate modelele electrice au Garanție 3 ANI.
9) Verificarea periodica a calitatii apei - TDS, EC, PH, electroliza, iar pentru apele de fantana se pot masura si parametrii pentru: nitrati, calciu, magneziu, duritate, fier, mangan, amoniu, sulfat, cloruri.
10) Posibilitatea alegerii din mai multe tipuri de baterii de apă pură - atunci cand aparatul este montat in Bucuresti-Ilfov de echipa noastra.
11) Posibilitatea montarii mai multor tipuri de filtre - in continuarea celor 5 filtre de baza (lampa UVfiltru magnetic, filtru alcalin, filtru ORP, filtru mineral, filtru pentru eliminarea nitratilor si a nitritilor, etc).
 
 
 
 
 
1) Purificator de apă Atlantis Pure X0: +UV / +NO3-NO2 / +UV+NO3-NO2
Purificatorul de apă Atlantis Pure X0 este sistemul de purificare simplu, cu pompă de înaltă presiune dar fără cadru metalic de sustinere cu picioare. Reprezintă alegerea cea mai ieftină de purificator de apa calitativ pentru a avea apă pură chiar din apa pe care o aveti in fantana pentru ca poate fi modificat usor si ii pot fi adaugate filtre suplimentare pentru sterilizarea apei si eliminarea nitratilor si a nitritilor.

Principalele caracteristici:
purificatorul de apă este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei să se realizeze mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului şi cost redus al consumabilelor;
- dotat cu electrovalvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când rezervorul este plin - nu foloseste valva mecanica auto shut-off cu 4 căi!!!
- echipat cu valvă de autospălare a membranei de osmoza inversa pentru prelungirea duratei de folosire a acesteia (in functie de lot, aceasta dotare este posibil sa nu fie disponibila);
- se poate conecta la frigider, aparat de gheaţă sau alte aparate ce utilizează apă;
- include bateria specială ceramică pentru apa purificatărezervorul de stocare si tot kitul de instalare necesar.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură, daca design-ul celei standard nu va place.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice)
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul şi compuşii sãi, protejează membrana de osmoză inversă)
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

 
 

a) Atlantis Pure X0+UV

Purificatorul de apă Atlantis Pure X0+UV este sistemul de purificare cu pompă de înaltă presiune şsterilizator UV dar fără cadru metalic de sustinere cu picioare. Este recomandat în special în locuinţele alimentate cu apă din puţ/fântână sau apă de reţea cu probleme de microbiologie (virusuri, bacterii prezente) si este utilizabil pentru 1-7 persoane. Reprezintă alegerea cea mai ieftină pentru a avea apă pură chiar din apa pe care o aveti in fantana. Apa trecuta prin lampa UV va fi sterilizata instantaneu.

Sistemul contine primele 6 stadii de filtrare enumerate mai sus.

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
   
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 1350 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 105 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 5 filtre însumând 240 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
 
 
 

b) Atlantis Pure X0+NO3-NO2

Purificatorul de apă Atlantis Pure X0+NO3-NO2 este sistemul de purificare cu pompă de înaltă presiune şi filtru special pentru eliminarea nitratilor şi a nitritilor din apa dar fără cadru metalic de sustinere cu picioare. Este recomandat, în special în locuinţele alimentate cu apă din puţ/fântână sau apă de reţea cu problema contaminarii cu nitrati si nitriti si este utilizabil pentru 1-7 persoane. Reprezintă alegerea cea mai ieftină pentru a avea apă pură chiar din apa pe care o aveti in fantana.

Sistemul contine primele 5 stadii de filtrare si al 7-lea din cele enumerate mai sus.


 
 
 
    
Purificator de apă  
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 1150 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea si al 6-lea) însumând 155 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 290 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Rășina pentru nitrați/nitriți este regenerabilă și se înlocuiește în funcţie de cantitatea prezentã în apã si de volumul de apă consumată!
***Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
 
 
 

c) Atlantis Pure X0+UV+NO3-NO2

Purificatorul de apă Atlantis Pure X0+UV+NO3-NO2 este sistemul de purificare fără cadru, cu pompă de înaltă presiune, sterilizator UV si filtru special pentru eliminarea nitratilor si nitritilor din apa. Este recomandat în special pentru apele de fântână, pentru că acestea sunt nesigure din punct de vedere microbiologic, iar majoritatea contin cantitati mari de nitrati si nitriti. Reprezintă alegerea cea mai ieftină pentru a avea apă pură chiar din apa pe care o aveti in fantana. Apa trecuta prin lampa UV va fi sterilizata instantaneu.

Sistemul contine toate cele 7 stadii enumerate mai sus.

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
     
Purificator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 1500 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea si al 6-lea) însumând 155 LEI
                                   la 3 ani se schimbă toate cele 7 filtre însumând 390 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Rășina pentru nitrați/nitriți este regenerabilă și se înlocuiește în funcţie de cantitatea prezentã în apã si de volumul de apă consumată!
***Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATOARELE ATLANTIS PURE X0 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

2) Purificator de apă Atlantis Pure X1: +UV / +NO3-NO2 / +UV+NO3-NO2
Purificatoarele de apă Atlantis Pure X1 sunt montate pe cadrul metalic cu picioare stabile si amortizoare anti-trepidaţii. Sunt cele mai indicate aparate de purificare a apei cu montarea de filtre opţionale! Datorită stabilităţii cadrului metalic, sistemul oferă o siguranţă ridicată împotriva defectelor sau defecţiunilor ce pot să apară dacă sistemul se răstoarnă. Totodata, un schimb de filtre se realizează mult mult mai uşor dacă sistemul nu trebuie culcat sau ţinut cu o mână!
 
Principalele caracteristici:
- montat pe un cadru metalic destinat unei mai bune susţineri;
purificatorul de apă este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- recomandat, în special, pentru locuinţele alimentate cu apă din puţ/fântână sau apă de reţea cu probleme de microbiologie (virusuri, bacterii prezente) pentru 1-5 persoane;
- capacitate de purificare de până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului şi cost redus al consumabilelor;
- dotat cu valvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când rezervorul este plin - astfel, nu iroseşte apă degeaba;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei de osmoza inversa pentru prelungirea duratei de folosire a acesteia;
- se poate conecta la frigider;
- sistemului i se pot ataşa uşor filtre speciale, după caz, precum filtru magnetic, filtru alcalin, filtru pentru eliminarea nitratilor si a nitritilor 
- include bateria specială ceramică pentru apa purificatărezervorul de stocare si tot kitul de instalare necesar.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură, daca design-ul celei standard nu va place.
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice)
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul şi compuşii sãi, protejează membrana de osmoză inversă)
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
 

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

 
 

a) Atlantis Pure X1+UV

Purificatoarele de apă Atlantis Pure X1+UV sunt montate pe cadrul metalic cu amortizoare anti-trepidaţii. Sunt cele mai indicate aparate de purificare a apei cu montarea de filtre opţionale! Datorită stabilităţii cadrului metalic, sistemul oferă o siguranţă ridicată împotriva defectelor sau defecţiunilor ce pot să apară dacă sistemul se răstoarnă. Totodata, un schimb de filtre se realizează mult mai uşor dacă sistemul nu trebuie culcat sau ţinut cu o mână!
Purificatorul de apă Atlantis Pure X1+UV reprezintă varianta cea mai avantajoasă ca şi preţ pentru casele cu apa din fântână!
Datorită faptului că apa din fântână este nesigură din punct de vedere microbiologic, este necesară o sterilizare cu raze ultraviolete a apei purificate. Razele ultraviolete distrug structura ADN a microorganismelor, stopând contaminarea apei, pătrunderea lor în organism şi efectul lor negativ asupra sănătaţii.

O analiză de apă efectuată de exemplu astăzi, nu va fi la fel cu o analiză de apă efectuată mâine sau peste mai mult timp, iar acest fapt se datorează comunicării dintre pânzele freatice, dar si altor cauze. Cu alte cuvinte, microorganismele, cât şi impurităţile pot migra dintr-o pânză freatică în alta.
Astfel, membrana de osmoza inversa în combinaţie cu lampa UV vă asigura o apă de foarte bună calitate, proaspătă şi sigură din punct de vedere al impurităţilor fizice, chimice şi microbiologice.

Sistemul contine primele 6 stadii de filtrare enumerate mai sus.

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
    
Purificator de apă  
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 1600 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 105 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 340 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
 
 
 

b) Atlantis Pure X1+NO3-NO2

Purificatoarele de apă Atlantis Pure X1+UV sunt montate pe cadrul metalic cu amortizoare anti-trepidaţii. Sunt cele mai indicate aparate de purificare a apei cu montarea de filtre opţionale! Datorită stabilităţii cadrului metalic, sistemul oferă o siguranţă ridicată împotriva defectelor sau defecţiunilor ce pot să apară dacă sistemul se răstoarnă. Totodata, un schimb de filtre se realizează mult mai uşor dacă sistemul nu trebuie culcat sau ţinut cu o mână!
Purificatorul de apă Atlantis Pure X1+UV reprezintă varianta cea mai avantajoasă ca şi preţ pentru casele cu apa din fântână!
Datorită faptului că apa din fântână este nesigură din punct de vedere microbiologic, este necesară o sterilizare cu raze ultraviolete a apei purificate. Razele ultraviolete distrug structura ADN a microorganismelor, stopând contaminarea apei, pătrunderea lor în organism şi efectul lor negativ asupra sănătaţii.

O analiză de apă efectuată de exemplu astăzi, nu va fi la fel cu o analiză de apă efectuată mâine sau peste mai mult timp, iar acest fapt se datorează comunicării dintre pânzele freatice, dar si altor cauze. Cu alte cuvinte, microorganismele, cât şi impurităţile pot migra dintr-o pânză freatică în alta.
Astfel, membrana de osmoza inversa în combinaţie cu lampa UV vă asigura o apă de foarte bună calitate, proaspătă şi sigură din punct de vedere al impurităţilor fizice, chimice şi microbiologice.

Sistemul contine primele 5 stadii de filtrare si al 7-lea din cele enumerate mai sus.

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
     
Purificator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 1390 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea si al 6-lea) însumând 155 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 290 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Rășina pentru nitrați/nitriți este regenerabilă și se înlocuiește în funcţie de cantitatea prezentã în apã si de volumul de apă consumată!
***Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
 
 
 

c) Atlantis Pure X1+UV+NO3-NO2

Purificatoarele de apă Atlantis Pure X1+UV+NO3 sunt montate pe cadrul metalic cu amortizoare anti-trepidaţii. Sunt cele mai indicate aparate de purificare a apei pentru montarea cu filtre opţionale! Datorită stabilităţii cadrului metalic, sistemul oferă o siguranţă ridicată împotriva defectelor sau defecţiunilor ce pot să apară dacă sistemul se răstoarnă. Totodata, un schimb de filtre se realizează mult mai uşor dacă sistemul nu trebuie culcat sau ţinut cu o mână!
Datorită faptului că apa din fântână este nesigură din punct de vedere microbiologic, este necesară o sterilizare cu raze ultraviolete a apei purificate. Razele ultraviolete distrug structura ADN a microorganismelor, stopând contaminarea apei, pătrunderea lor în organism şi efectul lor negativ asupra sănătaţii.

O analiză de apă efectuată de exemplu astăzi, nu va fi la fel cu o analiză de apă efectuată mâine sau peste mai mult timp, iar acest fapt se datorează comunicării dintre pânzele freatice. Cu alte cuvinte, microorganismele, cât şi impurităţile pot migra dintr-o pânză freatică în alta.
Astfel, membrana de osmoza inversa în combinaţie cu lampa UV vă asigura o apă de foarte bună calitate, proaspătă şi sigură din punct de vedere al impurităţilor fizice, chimice şi microbiologice.

Sistemul contine toate cele 7 stadii enumerate mai sus.

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
      
Purificator de apă    
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 1700 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea si al 6-lea) însumând 155 LEI
                                   la 3 ani se schimbă toate cele 7 filtre însumând 390 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Rășina pentru nitrați/nitriți este regenerabilă și se înlocuiește în funcţie de cantitatea prezentã în apã si de volumul de apă consumată!
***Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATOARELE ATLANTIS PURE X1 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

3) Purificator de apă Atlantis Pure X2+UV - full options
Purificatoarele de apă Atlantis Pure X2+UV fac parte din categoria de sisteme de purificare ideale pentru apa de fantana. Sunt cele mai performante sisteme de purificare a apei, furnizate de AquaLight® datorita faptului ca au in dotare un MICROCOMPUTER cu functii multiple si sunt dotate cu filtrele speciale pentru apa de fantana. Acest "creier" al aparatului, ofera o fiabilitate sporita intregului sistem, deoarece gestioneaza toata activitatea si prelungeste durata de viata a membranei de osmoza inversa de la 3 la 5 ani, prin spalarea periodica. Daca la aparatele anterioare am precizat ca membrana RO se schimba la 3 ani, dar la un consum mediu de apa purificata zilnic, aici acest lucru este posibil chiar cu un consum mare zilnic. La un loc cu frigiderul sau cuptorul, purificatorul de apa isi are un rol bine definit intr-o bucatarie moderna. 
 
Atlantis Pure X2 a fost cel mai bine vandut sistem de purificare a apei pentru bucatarie in 2014 si este in prezent baza sistemelor de demineralizare a apei pe care le asamblam la comanda pentru laboratoare.
 
Principalele caracteristici:
- carcasele celor 3 prefiltre sunt mult mai sigure decat alte tipuri de carcase datorita faptului ca sunt realizate dintr-un plastic rezistent si sunt dotate cu 2 O-ring-uri pentru o etanseizare mai buna (sansele ca o astfel de carcasa sa aiba scurgeri de apa sunt aproape 0);
- prima carcasa a prefiltrelor (cea in care este cartusul din polipropilena presata pentru sedimente) este transparenta si permite vizualizarea usoara a starii de incarcare a cartusului filtrant;
- capacitate de purificare de până la 280 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului şi cost redus al consumabilelor;
- recomandat pentru locuinte cu 1-10 persoane;
- se poate conecta la frigider, aparat de gheaţă sau alte aparate ce utilizează apă;
- poate functiona cu rezervoare mai mari de stocare a apei purificare sau cu 2-3 rezervoare mici in paralel.
 
Noul microcomputer:
1) Efectueaza pornirea si oprirea aparatului
2) Afiseaza prezenta apei la intrarea in sistem
3) Afiseaza operatiunea in curs
4) Indica faptul ca rezervorul este plin
5) Efectueaza o spalare periodica a membranei de osmoza inversa, mentinand-o curata si prelungindu-i astfel durata de utilizare
6) AFISEAZA IN PERMANENTA PURITATEA APEI (TDS)
7) AFISEAZA STAREA DE INCARCARE A FILTRELOR
8) afiseaza temperatura apei
 
Sistemul de purificare al apei Atlantis Pure X2+UV+NO3, varianta full options, contine cele 5 filtre de baza, un sterilizator de apa cu lampa UV de 6W, are cadru metalic cu picioare cu protectii din cauciuc si carcase cu 2 o-ring-uri pentru prefiltre. Acest aparat este mai recomandat pentru clientii care au apa de fantana, au deja instalate produse pentru tratarea apei pentru toata casa, iar in acelasi timp au si problema mirosului sau a culorii apei. Astfel, acestui model de purificator de apa ii pot fi eliminate cartusele de sedimente si inlocuite cu cartuse cu carbon activ block sau granular.

Purificatorul de apă se livrează, pe lângă kit-ul de instalare, şi cu priza cu protectie la supratensiune.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice)
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă)
4) membrana de osmoză inversă 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
  
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 2200 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 105 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 5 filtre însumând 240 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X2 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

4) Purificator de apă Atlantis Pure X2+UV+NO3 - full options
Purificatoarele de apă Atlantis Pure X2+UV fac parte din categoria de sisteme de purificare ideale pentru apa de fantana. Sunt cele mai performante sisteme de purificare a apei, furnizate de AquaLight® datorita faptului ca au in dotare un MICROCOMPUTER cu functii multiple si sunt dotate cu filtrele speciale pentru apa de fantana. Acest "creier" al aparatului, ofera o fiabilitate sporita intregului sistem, deoarece gestioneaza toata activitatea si prelungeste durata de viata a membranei de osmoza inversa de la 3 la 5 ani, prin spalarea periodica. Daca la aparatele anterioare am precizat ca membrana RO se schimba la 3 ani, dar la un consum mediu de apa purificata zilnic, aici acest lucru este posibil chiar cu un consum mare zilnic. La un loc cu frigiderul sau cuptorul, purificatorul de apa isi are un rol bine definit intr-o bucatarie moderna.
 
Atlantis Pure X2 a fost cel mai bine vandut sistem de purificare a apei pentru bucatarie in 2014 si este in prezent baza sistemelor de demineralizare a apei pe care le asamblam la comanda pentru laboratoare.
 
Principalele caracteristici:
- carcasele celor 3 prefiltre sunt mult mai sigure decat alte tipuri de carcase datorita faptului ca sunt realizate dintr-un plastic rezistent si sunt dotate cu 2 O-ring-uri pentru o etanseizare mai buna (sansele ca o astfel de carcasa sa aiba scurgeri de apa sunt aproape 0);
- prima carcasa a prefiltrelor (cea in care este cartusul din polipropilena presata pentru sedimente) este transparenta si permite vizualizarea usoara a starii de incarcare a cartusului filtrant;
- capacitate de purificare de până la 280 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului şi cost redus al consumabilelor;
- recomandat pentru locuinte cu 1-10 persoane;
- se poate conecta la frigider, aparat de gheaţă sau alte aparate ce utilizează apă;
- poate functiona cu rezervoare mai mari de stocare a apei purificare sau cu 2-3 rezervoare mici in paralel.
 
Noul microcomputer:
1) Efectueaza pornirea si oprirea aparatului
2) Afiseaza prezenta apei la intrarea in sistem
3) Afiseaza operatiunea in curs
4) Indica faptul ca rezervorul este plin
5) Efectueaza o spalare periodica a membranei de osmoza inversa, mentinand-o curata si prelungindu-i astfel durata de utilizare
6) AFISEAZA IN PERMANENTA PURITATEA APEI (TDS)
7) AFISEAZA STAREA DE INCARCARE A FILTRELOR
8) afiseaza temperatura apei
 
Sistemul de purificare al apei Atlantis Pure X2+UV+NO3, varianta full options, contine cele 5 filtre de baza, un sterilizator de apa cu lampa UV de 6W, un filtru cu rasina pentru eliminarea nitratilor, are cadru metalic cu picioare cu protectii din cauciuc si carcase cu 2 o-ring-uri pentru prefiltre. Acest aparat este mai recomandat pentru clientii care au apa de fantana, au deja instalate produse pentru tratarea apei pentru toata casa, iar in acelasi timp au cantitati foarte mari de nitrati si/sau nitriti. Astfel, acestui model de purificator de apa ii pot fi eliminate anumite cartuse din prefiltre pentru a nu le dubla si a le schimba degeaba din 6 in 6 luni, iar in spatiul nou creat se pot pune filtre suplimentare pentru nitrati/nitriti.

Purificatorul de apa pentru bucatarie Atlantis Pure X2+UV+NO3 este cel mai eficient sistem de purificare al apei dintr-o fantana cu probleme microbiologice si cantitati mari de nitrati si nitriti! Datorita lampii UV, a filtrului pentru nitrati si a faptului ca ii pot fi atasate foarte usor mai multe filtre optionale, acest sistem complex de purificare a apei este cel mai apreciat de catre clientii care au avut nevoie de rezolvarea acestor probleme.

Purificatorul se livrează, pe lângă kit-ul de instalare şi cu priza cu protectie la supratensiune.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost, bateria ce se monteazã pe chiuvetã pentru apa purificatã.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice)
3) cartuş filtrant din polipropilenă de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) membrana de osmoză inversă 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
   
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 2300 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 155 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 5 filtre însumând 290 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Rășina pentru nitrați/nitriți este regenerabilă și se înlocuiește în funcţie de cantitatea prezentã în apã si de volumul de apă consumată!
***Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X2+UV+NO3 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

  


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC