LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Purificatoare de apă deLUXE cu osmoza inversa

- purificatoare de apa compacte cu osmoza inversa pentru bucatarii moderne sau bar -


 
Purificarea apei printr-un sistem cu 5 trepte de filtrare este singura metoda eficienta prin care se poate obtine
apa cu adevarat curata, proaspata si pura, apa cea mai apreciata - plata!
 
 
Deoarece majoritatea contaminanţilor din apă sunt microscopici şi dăunători este important să ne putem baza oricând pe o sursă de apă care să ne ofere CEA MAI BUNĂ APĂ.
Acesta este rolul unui purificator de apă bazat pe principiul osmozei inverse - o tehnologie de purificare a apei revoluționară şi modernă ce elimină din apă o gamă largă de metale grele (arsenic, bariu, cadmiu, cupru, mercur, plumb, etc), bacteriivirusurichisturi (inclusiv giardia și cryptosporidium), pesticidenitrațitrihalometani şi alți compuși organici volatili cu o rată de eficiență de peste 90%.

CUMPERI O DATĂ, FOLOSEȘTI DE FIECARE DATĂ
 
Ținând cont de principiul de mai sus, prin montarea unui purificator de apă veți obține o sursă de apă curată, mereu la îndemâna oricărui membru al familiei, fără a mai fi limitați de conturul unei sticle. Aceasta este apa purificată - apa plată de care veți beneficia pentru băut, gătit, preparat ceai, cafea, limonadă, compoturi, spălat fructe şi legume, obținut cuburi de gheață, etc. Și totul, într-un mod ecologic, pentru mediul înconjurător, fără a mai căra bidoane și fără risipă de bani din bugetul familiei. 
Apa purificată este o sursă de sănătate pentru cei ce o folosesc deoarece puritatea ei ajută organismul în procesele de hidratare şi detoxifiere. Fiind lipsită de gust, miros sau culoare este perfectă pentru gătit sau preparat ceai şi cafea deoarece nu conține elemente care să interfereze cu gustul sau aromele preparatelor, bucurându-vă astfel de adevărata lor savoare. 
Nu în ultimul rând, apa purificată este cea mai indicată pentru alimentația copiilor mici, deoarece prin puritatea ei menţine sănătatea organismului copiilor, evitandu-se în acest fel, ingerarea unor elemente nocive, ce se pot depune, pot fi toxice provocând diverse boli (ex.: elemente conţinute de plasticul PET-urilor ce sunt un real pericol pentru sănătatea copiilor provocând tulburări hormonale sau diversele microorganisme ce provoacă diverse boli), etc.  
 
PENTRU BUCĂTĂRIILE PRETENȚIOASE RECOMANDĂM RELAȚIA DE LUNGĂ DURATĂ CU AquaLight®!
 
Ce reprezintă de fapt achiziția unui purificator de apă?
Un purificator de apă reprezintă garanția că ați ales pentru bunăstarea familiei, confortul dumneavoastră și protejarea mediului înconjurător. 
Montarea unui astfel de sistem presupune instalarea, sub chiuvetă, a purificatorului de apă propriu zis (poate fi montat şi pe un perete, din lipsă de spațiu sub chiuvetă), alături de un rezervor de stocare a apei purificate şi o baterie specială pentru apa purificată.
Indiferent, de tipul apei din locuinţa dumneavoastră (de reţea sau de puţ/fântână), puteţi opta pentru sistemele de purificare a apei cu osmoză inversăTotuşi, nu recomandăm osmoza inversă ca singură etapă de purificare a unei ape ce provine din puţ sau fântănă. Pentru aceste tipuri de apă este necesară adăugarea unei lămpi UV pentru a oferi protecție şi siguranță maximă împotriva bacteriilor şi virusurilor.

Purificatoarele de apă cu osmoză inversă compacte sunt alcătuite din 5 stadii de filtare, dispuse într-o carcasă elegantă, astfel: 
- 3 prefiltre (filtru sedimente 5 microni, filtru carbon block, filtru 1 micron), membrana de osmozăfiltru inline post-carbon.
Filtrele acestor sisteme au o capacitate mare de reţinere și se înlocuiesc ușor. Chiar dacă este un sistem acoperit, se pot adăuga uşor alte stadii de filtrare sau sterilizare, în funcţie de apa ce urmează a fi tratată. De asemenea, toate sistemele sunt automate, neavând nevoie de intervenţie, decât în momentul schimbului de filtre.
 
SUSȚINEM VIITORII CLIENȚI PRIN PRODUSE DE CALITATE, PREȚURI CORECTE, GARANȚIE EXTINSĂ,
TESTAREA GRATUITĂ A APEI ÎNAINTE ȘI DUPĂ MONTAREA SISTEMELOR NOASTRE,
SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ.
 
 
Purificatoarele de apă Atlantis Pure comercializate de AquaLight® sunt garantate pentru eficienţa în purificarea apei, calitatea lor şi a apei oferite. De aceea, doar purificatoarele noastre primesc o garanţie de încredere pe o durată de 3 ani şi se deosebesc de produsele similare prin: 
1) Livrarea impreună cu produsele de sigurantă - priza cu protecţie la supratensiune şi senzor exterior cu electrovalvă automată anti-scurgeri pentru închiderea apei.
2) Microcomputer cu ecran LCD - pentru afişarea funcţiilor sistemului, spălarea membranei de osmoză inversă (spălarea membranei prelungeste perioada de utilizare de la 2 la 3 ani), afisarea puritatii apei (TDS - mg/l), senzor anti-scurgeri incorporat (variantele X3, X4), afisarea momentului de spalare a membranei, afisarea starii de incarcare a filtrelor, afisarea temperaturii apei, rezervor plin, starea de functionare a aparatului - verificati optiunile aparatului ales - fiecare model este diferit!
3) Pompa BOOSTER de înaltă calitate - toate purificatoarele de apă Atlantis Pure X3, X4 au această pompă pentru asigurarea unei presiuni optime a apei pentru membrana de osmoză inversă.
4) Kit complet de instalare (opţional şi pentru utilizarea împreună cu frigiderele dotate cu dozator de apă sau cuburi de gheata, aparate de cafea) - ACEST KIT NICIODATA NU POATE FI GRATUIT SAU PROMOTIONAL - acest kit de instalare este inclus din fabrică în pachetul aparatului!
5) Posibilitatea montării purificatorului de către echipa AquaLight® - doar în Bucuresti si Ilfov.
6) Alerta de intretinere - fie că doriţi să schimbaţi dvs. filtrele sau doriţi să apelaţi la echipa noastră vevi fi anunţat periodic pentru întreţinere
7) Garantie 3-5 ani - toate modelele electrice au garanţie 3 ani, cu posibilitatea prelungirii garanţiei până la 5 ani).
8) Verificarea periodica a calitătii apei - TDS, EC, PH, electroliză, iar pentru apele de fântână se pot măsura si parametrii pentru: nitraţi, calciu, magneziu, duritate, fier, mangan, amoniu, sulfat.
9) Posibilitatea alegerii din mai multe tipuri de baterii de apă pură 
10) Posibilitatea montarii mai multor tipuri de filtre - în continuarea celor 5 filtre de bază (filtru UVfiltru magnetic, filtru alcalin, filtru ORP, filtru mineral, filtru pentru eliminarea nitratilor si a nitritilor, etc). 
1) Purificator de apă Atlantis Pure X3 Ag+
Purificator recomandat pentru orice sursă de apă, cu condiţia să fie pretratată de elementele în exces! Pentru apa din reţeaua orasului se instalează cu 1 filtru de sedimente înainte de filtrele inline (pentru a nu le infunda cu rugină), iar pentru apa din fântâna proprie se recomanda ca locuinţa să aibă un filtru principal pentru reţinerea nisipului şi a sedimentelor mari!

Purificatorul Atlantis Pure X3 are un panou LED, în partea frontală, ce afişează următorii parametrii de funcţionare:
- indicator ”Rezervor plin” - se aprinde când rezervorul de stocare a apei purificate este plin;
- indicator de ”Lipsă apa” - semnalizează lipsa apei de alimentare a sistemului de purificare;
- indicator ”Semnalare scurgeri de apa - aparatul este dotat cu un senzor interior, astfel că atunci când acesta detectează scurgeri de apă va emite un semnal sonor si va inchide alimentarea cu apa a sistemului pentru a preveni inundatiile (este foarte util si pentru cazurile cand scurgerea de apa este din exteriorul aparatului); 
- indicator dinamic ce semnalează procesul de purificare;
- indicator ce vă arată gradul de consum al filtrelor.

Principalele caracteristici:
- toate componentele purificatorului de apă sunt protejate şi totodata, ”ascunse” într-o carcasă ce îmbină rezistenţa cu design-ul elegant;
- ideal pentru spaţii restranse; de asemenea, se poate instala si pe blatul de bucătarie (din lipsă de spaţiu sub blat) datorită formei elegante şi compacte;
- pe partea frontală, Atlantis Pure X3 are un panou LED pentru afişarea parametrilor de funcţionare descrisi mai sus;
- dotat cu electrovalvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când rezervorul este plin (Spre deosebire de alte purificatoare de apa de pe piata, Atlantis Pure nu foloseste valva mecanica auto shut-off care deseori se strica si combina apa nepurificata cu apa purificata, facand sistemul de purificare 100% ineficient!);
- prevăzut cu senzor anti-scurgeri interior pentru evitarea inundaţiilor;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei pentru prelungirea duratei de folosire corecta a acesteia;
purificatorul este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 280 de litri de apă pură în 24 de ore;
- recomandat pentru 2-5 persoane;
- se poate conecta la frigiderele moderne cu dozator de apa si cuburi de gheata;
- include baterie specială ceramică pentru apa purificată.
Opțional, vă puteți alege bateria de apă pură şcapacitatea rezervorului de stocare, fără costuri suplimentare.
*bateria pentru apã purã se poate alege din primele 3 modele de pe pagina indicatã: http://www.filtre-apa-plata.ro/Baterii-ceramice-purificatoare-apa.php
 
În functie de preferintele clientului, purificatorului ii pot fi atasate separat: sterilizator UV, filtru de eliminare a nitratilor, filtru remineralizator, filtru alcalin, filtru magnetic, etc.
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline de sedimente din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru inline cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian);
4) membrana de osmoză inversă Filmtec SUA de 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni şi capacitate de 280 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!
 
Purificator de apa deLuxePurificator de apa compact
 
 
Purificator de apă fabricat în UNIUNEA EUROPEANĂ! 
Produs testat 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și verificat de
 
AquaLight® înainte de livrare!
 
Preţ fãrã instalare: 1700 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 65 LEI
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 255 LEI 
                            la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 420 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X3 blue&white Ag+ BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

2) Purificator de apă Atlantis Pure
 X3 blue&white Ag+

Atlantis Pure X3 blue&white este un model compact aparut in anul 2014. Dupa cum se vede in poza, modelul are un design futuristic si ocupa mai putin spatiu sub chiuveta. 
 
DESCRIERE IN CURS DE ACTUALIZARE.

Stadiile de filtrare:
1) filtru de sedimente in carcasa transparenta pentru filtrarea eficienta a sedimentelor mari din apa printr-un cartus din polipropilena presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mai mari de 5 microni);
2) filtru cu carbon activ granular (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian)
4) membrana de osmoză inversă Filmtec SUA de 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni si capacitate de 280 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT! 
 

 
Purificator de apă fabricat în UNIUNEA EUROPEANĂ!  
Produs testat 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și verificat de
 
AquaLight® înainte de livrare!

Preţ fãrã instalare: 1900 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 55 LEI
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 220 LEI 
                      la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 485 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X3 blue&white Ag+ BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

3) Purificator de apă Atlantis Pure
 X4 - 1500 (debit continuu, fără rezervor)
 Ag+
Designul elegant al noii generaţii de purificatoare de apă X4 fără rezervor a fost creat pentru a se potrivi cu uşurinţă în orice spaţiu modern unde este nevoie de apă curată, fie bucătărie, grădiniţă, companie sau cafenea, dar spaţiul şi/sau design-ul interior nu o permite. 
În aspectul discret se împletesc cu armonie liniile simple şi contururile graţioase ale carcasei albe ce protejează filtrele şmembrana de osmoza inversa de capacitate mare, capabilă să producă un debit de 1 - 1,2 litri/minut, ceea ce înseamnă o cantitate de aproximativ 1500 litri/24 de ore.
De asemenea, acest purificator de apă reprezintă alegerea ideală dacă aveţi o chiuvetă dintr-un material scump (ex. marmură sau granit) şi pe care nu doriţi să o găuriţi pentru a monta bateria de apă pură a sistemului. Datorită faptului că purifică apa instant, se poate lega apa purificată direct la bateria deja existentă pe chiuvetă (în locul apei reci) - având astfel toată apa rece purificată.

Purificatorul Atlantis Pure X4 are un panou cu LED-uri în partea frontală, ce afişează următorii parametrii de funcţionare:
indicator ”Rezervor plin” - se aprinde când rezervorul de stocare a apei purificate este plin;
indicator de ”Lipsă apa” - semnalizează lipsa apei de alimentare a sistemului de purificare;
indicator ”Semnalare scurgeri de apa - aparatul este dotat cu un senzor interior, astfel că atunci când acesta detectează scurgeri de apă va emite un semnal sonor si va inchide alimentarea cu apa a sistemului pentru a preveni inundatiile (este foarte util si pentru cazurile cand scurgerea de apa este din exteriorul aparatului); 
indicator dinamic ce semnalează procesul de purificare;
indicator ce semnalează starea de repaus a aparatului.

Principalele caracteristici:
- toate componentele purificatorului de apă sunt protejate şi totodata, ”ascunse” într-o carcasă ce îmbină rezistenţa cu design-ul elegant;
- ideal pentru spaţii restranse; de asemenea, se poate instala si pe blatul de bucătarie (din lipsă de spaţiu sub blat) datorită formei elegante şi compacte;
- pe partea frontală, Atlantis Pure X4 are un panou LED pentru afişarea parametrilor de funcţionare descrisi mai sus;
- dotat cu electrovalvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când sistemul full (Spre deosebire de alte purificatoare de apa de pe piata, Atlantis Pure nu foloseste valva mecanica auto shut-off care deseori se strica si combina apa nepurificata cu apa purificata, facand sistemul de purificare 100% ineficient!);
- prevăzut cu senzor anti-scurgeri interior pentru evitarea inundaţiilor;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei pentru prelungirea duratei de folosire corecta a acesteia;
purificatorul este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 1500 de litri de apă pură în 24 de ore;
- recomandat pentru 2-7 persoane;
- se poate conecta la frigiderele moderne cu dozator de apa si cuburi de gheata;
- include baterie specială ceramică pentru apa purificată.
Opțional, vă puteți alege bateria de apă pură fără costuri suplimentare.
*bateria pentru apã purã se poate alege din primele 3 modele de pe pagina indicatã: http://www.filtre-apa-plata.ro/Baterii-ceramice-purificatoare-apa.php
 
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline de sedimente din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru inline cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian);
4) membrana de osmoză inversă Krausen de 400gpd cu fineţea de 0,0001 microni şi capacitate de 1500 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU A VĂ CONSILIA GRATUIT ÎN PRIVINȚA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APĂ POTRIVIT!
 
Purificatorul de apă Atlantis Pure X4 este disponibil în 2 modele:
3.1) Atlantis Pure
 X4 - 1500 Premier 
 
 
3.2) Atlantis Pure
 X4 - 1500 Luxury

 
 
 
Purificator de apă fabricat în UNIUNEA EUROPEANĂ!  
Produs testat 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și verificat de
 
AquaLight® înainte de livrare!
 
Preţ fãrã instalare: 2300 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 65 LEI
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 255 LEI 
                      la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 865 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X4 1500 Ag+ BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

4) Purificator de apă Atlantis Pure
 X4 - 3000 (debit continuu, fără rezervor)
 Ag+
Designul elegant al noii generaţii de purificatoare de apă X4 fără rezervor a fost creat pentru a se potrivi cu uşurinţă în orice spaţiu modern unde este nevoie de apă curată, fie bucătărie, grădiniţă, companie sau cafenea, dar spaţiul şi/sau design-ul interior nu o permite. 
În aspectul discret se împletesc cu armonie liniile simple şi contururile graţioase ale carcasei albe ce protejează filtrele şi cele 2 membrane de osmoză inversă de capacitate mare, capabile să producă un debit de 1,4 - 1,6 litri/minut, ceea ce înseamnă o cantitate de aproximativ 3000 litri/24 de ore.
De asemenea, acest purificator de apă reprezintă alegerea ideală dacă aveţi o chiuvetă dintr-un material scump (ex. marmură sau granit) şi pe care nu doriţi să o găuriţi pentru a monta bateria de apă pură a sistemului. Datorită faptului că purifică apa instant, se poate lega apa purificată direct la bateria deja existentă pe chiuvetă (în locul apei reci) - având astfel toată apa rece purificată.

Purificatorul Atlantis Pure X4 are un panou cu LED-uri în partea frontală, ce afişează următorii parametrii de funcţionare:
indicator ”Rezervor plin” - se aprinde când rezervorul de stocare a apei purificate este plin;
indicator de ”Lipsă apa” - semnalizează lipsa apei de alimentare a sistemului de purificare;
indicator ”Semnalare scurgeri de apa - aparatul este dotat cu un senzor interior, astfel că atunci când acesta detectează scurgeri de apă va emite un semnal sonor si va inchide alimentarea cu apa a sistemului pentru a preveni inundatiile (este foarte util si pentru cazurile cand scurgerea de apa este din exteriorul aparatului); 
indicator dinamic ce semnalează procesul de purificare;
indicator ce semnalează starea de repaus a aparatului.

Principalele caracteristici:
- toate componentele purificatorului de apă sunt protejate şi totodata, ”ascunse” într-o carcasă ce îmbină rezistenţa cu design-ul elegant;
- ideal pentru spaţii restranse; de asemenea, se poate instala si pe blatul de bucătarie (din lipsă de spaţiu sub blat) datorită formei elegante şi compacte;
- pe partea frontală, Atlantis Pure X4 are un panou LED pentru afişarea parametrilor de funcţionare descrisi mai sus;
- dotat cu electrovalvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când sistemul full (Spre deosebire de alte purificatoare de apa de pe piata, Atlantis Pure nu foloseste valva mecanica auto shut-off care deseori se strica si combina apa nepurificata cu apa purificata, facand sistemul de purificare 100% ineficient!);
- prevăzut cu senzor anti-scurgeri interior pentru evitarea inundaţiilor;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei pentru prelungirea duratei de folosire corecta a acesteia;
purificatorul este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 3000 de litri de apă pură în 24 de ore;
- recomandat pentru 2-7 persoane;
- se poate conecta la frigiderele moderne cu dozator de apa si cuburi de gheata;
- include baterie specială ceramică pentru apa purificată.
Opțional, vă puteți alege bateria de apă pură fără costuri suplimentare.
*bateria pentru apã purã se poate alege din primele 3 modele de pe pagina indicatã: http://www.filtre-apa-plata.ro/Baterii-ceramice-purificatoare-apa.php
 
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline de sedimente din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru inline cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian);
4) 2 membrane de osmoză inversă Krausen de 400gpd cu fineţea de 0,0001 microni şi capacitate de 3000 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!
 
Purificatorul de apă Atlantis Pure X4 este disponibil în 2 modele:
4.1) Atlantis Pure
 X4 - 3000 Premier
 

 
 
 
4.2) Atlantis Pure
 X4 - 3000 Luxury
 
 
Purificator de apă fabricat în UNIUNEA EUROPEANĂ!  
Produs testat 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și verificat de
 
AquaLight® înainte de livrare!
 
Preţ fãrã instalare: 2900 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 65 LEI 
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 255 LEI 
                            la 5 ani se schimba toate cele 6 filtre însumând 1475 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X4 3000 Ag+ BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC